Vraag uw offerte aan

Ervaren aannemer die al doende blijft bijleren

Wilbert de Jong heeft reeds 15 jaar ervaring in de bouwsector. Na enkele jaren met jobs in loondienst begon hij als zelfstandige. Met DJW Projects helpt hij u vandaag bij verschillende activiteiten:

Voegwerken en gevelwerken

Zowel voor het voegwerk van nieuwbouwwoningen als voor renovaties komt DJW Projects graag tot bij u. Hetzelfde geldt voor de gevelwerken. Daarbij helpen wij u met gevelisolatie, gevelonderhoud, gevelbekleding, gevelrenovatie en meer.

Stellingbouw / steigerbouw / scaffolding / stage building

Naast de voegwerken en gevelwerken voorziet DJW Projects ook de stellingbouw voor uw project. U heeft dus geen aparte aannemer nodig om de stelling te komen plaatsen. 

Van daar is het een kleine sprong naar stage building. Wij bouwden reeds podia voor events die u ongetwijfeld kent. Denk maar aan Tomorrowland, Pukkelpop, Bass Events, Memorial Van Damme, Couleur Café en nog vele andere.

Assistentie bij evenementen / event support

Ook voor andere ondersteunende diensten bij het opbouwen van uw event blijft DJW Projects graag betrokken. Dat gaat van afrokken van podia, banners ophangen, houten constructies plaatsen, trapjes, scheidingswanden, veiligheidsnetten hangen, dranghekken plaatsen en nog veel meer.

Opleidingen

Wilbert schoolt zich regelmatig bij om u nog beter van dienst te zijn. Zo beschikt hij over een rijbewijs voor heftrucks en reachtrucks. Alsook voor hoogtewerkers. We beschikken ook over een VCA-certificaat voor veilig werken.

Dat is zeker voordelig in de uitwerking van uw project. Dat laat DJW Projects toe om flexibel en efficiënt te werken. 
 

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw project? Contacteer ons hier.